Contact Information
Contact webadmin
+34654354682
Website bezoeken
€ 0,00
More Information

Wie zijn wij:
Accountnet is een Spaans Accountants en Gestor kantoor met Nederlandstalig en Spaans personeel. Wij werken voor Nederlandse, Belgische, Engelse en Duitse cliënten die (tijdelijk) in Spanje wonen of werken. Accountnet is gevestigd in Villajoyosa, vlak bij Benidorm in de provincie Alicante, maar werkt in geheel Spanje.

Wat doen wij:
• Boekhoudservice. Volledige of gedeeltelijke verzorging van de administratie van bedrijven en instellingen in Spanje, zowel in het Nederlands als in 32 andere talen, waaronder Spaans.
• Online ERP Administratie pakket voor bedrijven, die zelf hun boekhouding en facturatie, willen verzorgen. Wij hebben een speciale eenvoudige toepassing voor zelfstandigen (autonomos).
• Turnkey oprichting van bedrijven (SL, Autonomo, firma of SA) inclusief aanvraag en inschrijving van vergunningen en licenties met Nederlandstalige notaris.
• Verzorging van belastingzaken voor bedrijven en particulieren.
• Alle gestor werkzaamheden( NIE nummer, vergunningen, auto, vertalingen, voorbereiding notariële zaken, begeleiding bij aan- of verkoop van bedrijf of onroerend goed, erfrecht, bedrijfsrecht, privaatrecht)
• Family Office (administratie en beheer van familievermogen en eigendom)
• Personal Assistant service voor particulieren, waarbij wij alle financiële, administratieve, fiscale en algemene zaken uit handen nemen van onze cliënt.
• Juridische Fiscale en Financiële begeleiding bij aankoop of verkoop van onroerend goed of bedrijven.

Accountnet werkt in geheel Spanje en heeft een online digitaal kantoor.

Accountnet kan bedrijven en particulieren helpen met een probleemloze start in Spanje.
Wij maken voor de verzorging van administraties gebruik van Accountnet-Online, het internationale administratie systeem in 32 talen, dat men vanaf elke plaats in de wereld, waar internet beschikbaar is, kan raadplegen, maar ook indien gewenst het Exact software pakket (alleen Spaans / Engels).

Deze advertentie is 9 keer bekeken.